Uutta energiaa ravintovalmennukseen

04.09.2017

IMG_8508 (2).JPG

Virpi Tuokko lähtee opiskelemaan lisää urheiluravitsemusta.

 

Lapin Urheiluakatemia saa joukkoonsa uusia tekijöitä, kun Julia Pätsi ottaa vastuulleen yläkouluakatemian ravitsemusvalmennuksen alkaneen lukuvuoden ajaksi. Aikaisemmin tehtävässä toiminut Virpi Tuokko jää vuoden mittaiselle opintovapaalle.

 

Tuokon tavoitteena opinnoissaan on kehittää omaa valmennusosaamistaan erityisesti urheiluravitsemuksessa, mutta myöskin muilla valmentamisen osa-alueilla.

 

– Haluan rakentaa omaa työkalupakkiani vielä monipuolisemmaksi, jotta pystyn tulevaisuudessa auttamaan eri-ikäisiä urheilijoita kohti maailman huippua, Tuokko kertoo motivoituneena.

 

Tuokon saappaisiin astuva Pätsi on valmistunut reilu vuosi sitten Lapin ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi ja toiminut opiskeluaikanaan opiskelijavalmentajana akatemiassa muun muassa ravitsemuksen puolella.

 

Ravitsemuksen lisäksi Tuokko toimi akatemian lentopallovalmentajana, johon sijaiseksi saatiin lentopallon Mestaruusliigajoukkue Kokkolan Tiikereitäkin valmentanut Jukka Mäkihannu. Tuokko on iloinen tilalle saatujen korvaajien puolesta.

 

– Onneksi sekä lentopalloon että ravintovalmennukseen löytyi opintovapaani ajaksi aivan mahtavat tyypit jatkamaan hommia ja kehittämään kuvioita entistäkin parempaan suuntaan.

 

Lopuksi Tuokko haluaa lähettää terveiset urheilijoille:

 

”Uskokaa unelmiinne ja menkää niitä kohti! Akatemiassa on iso joukko ammattilaisia, jotka ovat siellä teitä varten. Muistakaa hyödyntää heitä!”

 

Toisen asteen ja korkea-asteen ravintovalmennuskuviot ovat vielä järjestelyn alla. Lapin Urheiluakatemia haluaa kiittää Virpiä kuluneista vuosista ja toivottaa onnea opintoihin. Tervetuloa myös takaisin!